Ez a tanfolyam arról ad gyakorlati ismeretekre és alapelvekre épülő tudást, hogy miként segíthetjük elő a jó egészség kialakulását, valamint megtartását, megfelelő étrend, emésztés és táplálkozás segítségével. A résztvevők megtanulják, hogyan állíthatják össze személyre szóló étrendjüket testtípusuknak, életkoruknak, a napszaknak, valamint az évszaknak megfelelően, s hogy miként tehetnek szert a kiegyensúlyozott emésztésre, mely a helyes táplálkozáshoz és a kiváló egészséghez vezet.

A tanfolyam főbb témái:

  • A táplálék természete és a benne rejlő minőségek
  • Az ételek mennyisége és kombinációja
  • Útmutató az ételek fogyasztásához
  • Az étel kiválasztása, emésztése az életkornak, egészségi állapotnak, környezetnek, s a napi illetve évszakos ritmusoknak megfelelően.
  • A táplálék megemésztésének művelete és az emésztő erő fokozásának módja
  • Az emésztés és az anyagcsere egyensúlya, egyensúlytalansága, s ezek helyreállítása
  • Az elme, az érzékek, az érzelmek és a viselkedés hatása az emésztésre
  • Az étrend és az emésztés hatása a magasabb tudatállapotok kifejlődésére
  • Egyszerű, ízletes és egészséges receptek

A tanfolyam időtartama:

13 lecke, melyek alkalmanként 1-1,5 órát vesznek igénybe

A tanfolyam részvételi díja:

online képzés 50 000 ft

élő tanfolyam 60 000 ft

A tanfolyam lehetséges időbeosztásai:

  • hét közbeni időpontokban: 2 este hetente, kb. 10 alkalom
  • hétvégén: 2 hétvége, 2 teljes szombat-vasárnap

A részvétel feltételei: a tanfolyam nyitott minden a Maharishi Ájurvéda iránt érdeklődő résztvevőnek

Bejelentkezés: dienesnagytm@gmail.com vagy 30/286 3744