Maharishi Mahesh Yogi hét leckéből álló tanfolyama röviden, de határozottan mutatja be számunkra, hogy mi az, amit valójában spirituális, avagy lelki fejlődésnek nevezhetünk, s mi az, amit nem.

A tanfolyam előadásain Maharishi lefekteti az élet legalapvetőbb területeinek a megnyilvánultnak és a meg nem nyilvánultnak az ismertetőjegyeit, majd feltárja, miként lehet életünk egészének alapot adni a tiszta tudat rendszeres tapasztalatával, s végül hogyan tárhatjuk fel a spiritualitás lényegét önmagunkon, saját önvalónkon belül, s élhetjük a mindennapi életben.

A tanfolyam részvételi feltétele a TM gyakorlása

A tanfolyam időtartama: 2 nap, avagy egy hétvége

A tanfolyam két napjának felépítése:

Találkozó délelőtt 8:30-kor. A reggeli közös 20 perces meditációt követően a délelőtt folyamán 2 előadást fogunk megtekinteni, melyek egyenként kb. egy órásak, s minden előadást a lecke feldolgozása követ majd kérdés-felelet formában. Délben 1 óra ebédszünetet tartunk, majd a délután folyamán újabb 2 előadást nézünk meg, s dolgozunk fel. A napot feltételezhetően 17 óra körül zárjuk közös, 20 perces meditációval. Vasárnap a hetedik lecke feldolgozása után közös meditációval zárjuk a tanfolyamot.

A tanfolyam díja: 20 000 ft

A következő tanfolyam időpontját megtalálja az Eseménynaptárban!

A tanfolyamokra bejelentkezni a dnagyerika@yahoo.com e-mail címen lehet.