Maharishi Mahesh Yogi 16 leckés tanfolyamában szisztematikus és egyedülálló részletességgel fejti ki a magasabb tudatállapotok (kozmikus tudat, istentudat, egységtudat és brahmantudat) jellemzőit és megnyilvánulásukat az egyén életében.

A magasabb tudatállapotok keresése és megélése ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. Szentek, bölcsek és misztikusok számoltak be a tudatosság határtalan kitágulásáról, és a hétköznapit messze meghaladó képességek kibontakoztatásáról. Azonban Maharishi volt az első olyan nagy tanító, aki egy olyan tudáscsomaggal is megajándékozta az emberiséget, melynek alkalmazásával ezek a tudatállapotok nem csupán kevesek kiváltságai lehetnek, de mindenki kibontakoztathatja és megtapasztalhatja őket!

A tanfolyam olyan válogatott video előadásokat tartalmaz, amelyekben Maharishi az emberi fejlődés mind a hét tudatállapotát áttekinti és részletesen elmagyarázza, különös tekintettel a magasabb tudatállapotokra és azok kifejlődésére.

A tanfolyam mindenki számára ajánlott, akit érdekelnek az emberi fejlődés lehetőségei, s azoknak is, akik már maguk is megtapasztalták ezeket a magasabb tudatállapotokat, de szeretnék értelmükkel is mélyebben megérteni tapasztalataikat.

A tanfolyam felépítése:

A tanfolyam időtartama: két hétvége, két teljes szombat és vasárnap. A két hétvége felépítése megegyezik egymással. Szombaton és vasárnap is 9 órakor kezdünk közös meditációval (20 perc), majd a körülbelül 1 órás előadásokat félórás feldolgozás követi. Délelőtt 2 előadást dolgozunk fel, majd délben 1 órás ebédszünetet tartunk. Délután meghallgatjuk a következő 2 előadást, feldolgozzuk, majd közös meditációval fejezzük be a találkozót mindkét nap, várhatóan 18 óra körül.

A tanfolyamra jelentkezés feltétele: a TM gyakorlása

A tanfolyam részvételi díja:

felnőtt 50 000 ft

A tanfolyam 2020-tól már ONLINE is elérhető.

Csoportkép 2018-ból

A legközelebbi tanfolyam időpontját az Eseménynaptárban találja meg!

Bejelentkezni a dnagyerika@yahoo.com e-mail címen lehet.