One Reply to “Növekvő intelligencia és kreativitás”

 1. Végtelenül hálás vagyok Maharishi Mahesh Jogi tanitásaiért. 1990-ben megkaptam a TM első beavatást,ami már abban a pillanatában óriási élmény,mondhatnám felszabaditó élmény volt. Azután volt egy hétvégi jogatanfolyam Szegeden,és ott még nagyobb szintre lépett a felszabadultság érzése és a határtalanság megtapasztalása,főleg energia ,de tudás szinten is.És egyik pillanatról a másikra ovo-laktovegatáriánussá váltam.
  Ezután következett a TM Sziddhi beavatási tanfolyam,ami meghozta azokat a csodás eredményeket anyagi szinten,amire soha nem is számitottam.És a sziddhi első alkalmi beavatásának napján megfogant kicsi fiam,aki mára már csodálatos férjjé, apává, tervező mérnökké vált és fiúként is nagyon példamutató mind a mai napig. Szintén vegetáriánus.
  Nekem azóta fogászaton ,meg kötelező nőgyógyászati vizsgálaton kivűl nem kellett részt vennem semmilyen orvosi procedúrán. Ha valami enyhe megbetegedésem keletkezett,a Sziddhi napi kétszeri gyakorlata és az un. Szeretet Kód mindig rendbe tett.
  Képzelhetitek,hogy mennyi gyógyszertől és egyéb orvosnak kiadott felesleges pénz- kiadás alól mentesültem. És ez csak az anyagi oldala alelki oldaláról nem is beszélve.
  Úgyhogy minden embernek ajánlom,hogy vegyen részt ezeken a lehetőségeken,ne sajnálja rá a pénzt,mert mindenképpen megtérül az is és a tanulásba befektetett idő is.
  Tehát tiszta szivből ajánlom mindenki számára.
  Kosikné Vass Terézia/ született 1952./

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.